Fylt brioche
20 porsjoner 40 g – Tidsforbruk: 35-40 min
INGREDIENSER:
Deig:
- En pakke tørr gjær (5 g)
- 3 ss Café Pelé Cappuccino Caramel (30 g)
- ½ kopp usaltet smør (100g)
- 2 egg (110 g)
- 2 eggeplommer (40 g)
- 1/3 kopp melk (80 g)
- 2 ½ kopper hvetemel (300 g)
- 1 ss salt (4 g)
- 1 eggeplomme til pensling (20 g)
- Usaltet margarin til fett
Fyll:
- 200 ml helmelk (200 g)
- 2 ss Café Pelé Cappuccino Caramel (20 g)
TILBREDELSE:
Fyll: I en bolle, rør sammen melk med Café Pelé Cappuccino Caramel. Dekk til og sett i kjøleskap.
Deig: Bland bakepulver og Café Pelé Cappuccino Caramel. Tilsett margarin, egg, eggeplommer og melk og bland. Salt tilsettes i melet. Bland til deigen. Del deigen i kuler. Kjevle ut deigen i håndflaten (flatt), legg i fyllet, lukk deigen og form en kule. Stikk et hull i midten, smør med margarin, sett ned kulene og et nytt utenfor. Legg plastfolie over og la det heve til dobbel størrelse. Pensle med eggeplomme, og sett inn i forvarmet ovn ved 150 ° C i 30 minutter.
Næringsinnhold / porsjon på 40g
- Kalorier: 210 kcal
- Karbohydrater: 15 g
- Protein: 3 g
- Totalt fett: 4,4 g
- Kostfiber: 0,8 g